Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes, L'Estartit

Web Oficial de la Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes

La nostra història

Des del segle XVI, els pirates assetjaven les nostres costes. Les illes Medes van ser refugi de pirates de tota mena, especialment barbarescos. A la Meda Gran, els Cònsols de Torroella hi van fer construir una torre de guaita. Més endavant, l’Ordre del Sant Sepulcre hi edificà un monestir. Des de la Meda, els pirates dirigien els seus atacs cap a terra ferma. Els masos de la plana van aixecar les seves torres de defensa per protegir-se d’aquests atacs.

Avui, estartidencs i visitants rememoren aquells temps difícils, amb una mica de fantasia, a la Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes.

Anterior Publicar

© 2023 Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes, L'Estartit

Autor Anders Norén